Albert Heijn supermarkten Dordrecht & Sint-Willebrord

In de supermarkt is het belangrijk om te letten op de (vaste) kosten. Inzicht verkrijgen in je energie- en verzekeringskosten zijn van groot belang. Elke vierkante meter van mijn supermarkten is in kaart gebracht, inclusief het energieverbruik.  Als supermarkteigenaar wil je bezig zijn met klanten en niet met (overbodige) administratie.

Cees van der Poel, eigenaar Albert Heijn Dordrecht & Sint-Willebrord.

“Alle energiezaken worden nu voor mij geregeld. Heel fijn want nu heb ik meer tijd voor mijn winkel en onze (online) klanten. Nu kan ik meer tijd en geld investeren om onze klanten te laten genieten. Dat is het lekkere van Albert Heijn.

Afgenomen diensten

Aantal medewerkers

150 medewerkers

Hoe heb je HIT Profit leren kennen?

In de business club van FC Dordrecht ben ik in contact gekomen met HIT Profit via het HIT Sports loyaliteitsprogramma. Daar kwamen we in gesprek over de business en de ondoorzichtigheid van de energiebranche.

Als Albert Heijn ondernemer wil ik graag inzicht in energiekosten en facturen, maar wil ik vooral ontzorgd worden.

Door de informatieplicht, in het kader van de Wet milieubeheer moest ik aan veel eisen voldoen. Ik was verrast door de complete ontzorging op dit gebied.

Welke voordelen heeft het je opgeleverd?

Ik hoef gelukkig geen tijd meer te steken in energie.

Met een volledige WTW-installatie haal ik het maximale uit mijn winkel. Elke vierkante meter in mijn winkel is berekend op energieverbruik.

Ook heb ik geen gas meer en alles is volledig elektrisch én meetbaar. Er is zelfs inzicht in het stroomverbruik van alle koelingen en vriezers.

Bij de verzuimverzekering was de besparing echt enorm, wel 6000 euro per jaar.

Het verschil dat HIT Profit maakt

""Alle energiezaken worden nu voor mij geregeld. Heel fijn want nu heb ik meer tijd voor mijn winkel en onze (online) klanten. Nu kan ik meer tijd en geld investeren om onze klanten te laten genieten".

Besparing energie-inkoop
19
Besparing verzuimverzekeringen
22

Wil jij als supermarktondernemer ook zo’n succesverhaal?

Dit doet HIT Insurance voor u:

  • Deskundig en onafhankelijk
  • Besparing die kan oplopen tot ruim 30% op verzuimverzekeringen
  • Maatwerk, want elke organisatie is uniek