Meer tijd voor de klant, dat is waarde toevoegen!

Automotions is een toonaangevende mobiliteitsgroep met 8 vestigingen en ruim 200 medewerkers in de regio Zuidwest Nederland. De focus? Kwaliteit en professionaliteit tegen een concurrerende prijs!

De bedrijven van Automotions zijn officieel dealer van de merken: Peugeot, Mercedes-Benz en Smart. Dankzij het veelzijdige aanbod waarin wij de kennis en ervaring van onze medewerkers bundelen, bieden zij hun klanten in heel Zuidwest Nederland een zeer uitgebreid pakket van mobiliteitsdiensten.

Lucas van de Velde, Facilitair Coördinator Automotions

“De energiemarkt is voor ons moeilijk en een hoop werk. HIT Profit weet de juiste kanalen te bewandelen, kent de juiste mensen en zijn zeer vakkundig. Dit scheelt enorm in de (energie) kosten, maar vooral in de tijd die hiermee gemoeid is.”

Afgenomen diensten

Aantal medewerkers

200 medewerkers

De uitdaging

De inkoop van energie deden we lang zelf. Zelf het juiste moment kiezen en dan de prijzen vastleggen, dat ging aardig maar daar waren we elke dag mee bezig. Dan zit je er wel bovenop maar het kost zoveel tijd. Tijd die ik veel liever aan andere zaken besteed.

Daarbij moeten we nu ook voldoen aan de Wet milieubeheer en daarbij horende informatieplicht. Je wil deze zaken goed geregeld hebben want het zijn hele belangrijke zaken.

De oplossing

We hebben de gehele inkoop van energie aan HIT uitbesteed. Ze hebben specialisten in huis die de hele dag niets anders doen dan de markt monitoren. Hierdoor weten we dat we altijd de juiste prijs betalen. Maar de tijd die we nu overhouden voor andere belangrijke zaken, dat ligt voor ons de meeste toegevoegde waarde.

En wat betreft de Wet milieubeheer en informatieplicht; dat regelt HIT nu ook voor ons. Heel fijn want dat brengt rust.

Het resultaat

De samenwerking is zeer goed. We gaan samen ons derde jaar in.

Ze doen wat ze beloven en ze ontzorgen ons als het gaat om het stukje inkoop en contact met energiebedrijven (leveranciers, netbeheerders etc.) voor het totale energiepakket. Zijn kennen de juiste mensen en hebben de juist ingangen. Sneller en beter, dan dat je het zelf zou moeten doen. Bij netwerkbeheerders heeft HIT echt super goede contacten,  waar wij weken moeten wachten, bij wijze van. Zij kunnen dat over het algemeen, veel sneller en beter regelen.

Het verschil dat HIT Profit maakt

"Loslaten in combinatie met het inkopen. Het inkopen van energie is tijdsafhankelijk; het moment waarop je inkoopt is essentieel. Er is geen tijd om de markt bij te houden en daarbij wij hebben de specialiteit ook niet."

Besparing energie-inkoop
19
Besparing energieverbruik
15

Wil jij als automotive onderneming ook zo’n succesverhaal?

Dit doet HIT Energy voor u:

  • Deskundig en onafhankelijk
  • Besparing die kan oplopen tot ruim 19% op inkoop energie
  • Besparing tot 15% op het energieverbruik
  • Ontzorging Wet Milieubeheer (Informatieplicht)
  • Inzicht in het energieverbruik
  • Verduurzamen van de gehele onderneming