Ondernemende passie Renova Group

Renova is opgericht in het jaar 1961, in Tilburg. De wens bestond om klanten een totaalpakket te kunnen bieden. In 2003 en 2004 zijn de vestigingen in Waalwijk en Breda toegevoegd aan het familiebedrijf. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een one-stop-shop voor de merken BMW en MINI en onderhoud, schadeherstel en auto lease (sinds 2006).

Als autodealer zijn we vooral bezig met de (potentiële) kopers van auto’s. Onze verkopers verkopen passie en nemen onze klanten mee naar een nieuwe ervaring in de automotive.

Jan-Hein Alkemade, algemeen Directeur Renova Group BMW

“De energiemarkt is voor mij ontransparant en oninteressant. Met hulp van HIT is ons verbruik teruggedrongen, werken we duurzamer en besparen we flink op de kosten”

Afgenomen diensten

Aantal medewerkers

75 medewerkers

De uitdaging

Als onderneming zijn we continu gefocust op onze passie; BMW’s en Mini’s! De energiemarkt is voor mij als ondernemer intransparant. We willen ons bezig houden met onze passie en niet met energiezaken of wet- en regelgeving op dit gebied. Het verdiepen in de nieuwe wetgeving en het naleven ervan is heel belangrijk maar ook veel werk.

De oplossing

Er zijn foto’s gemaakt van alle panden en de inrichting. Alles wat energie verbruikt staat op de foto en dit zien we nu ook terug in de Enegery Solution. Nu zien we dus ook direct welke acties er openstaan, wat de besparing en terugverdientijd is. Hier worden we blij van.

Het resultaat

Dat wij onze passie kunnen inzetten voor ons vak. Genieten van onze auto’s, de klantbeleving optimaliseren en zorgen voor de perfecte service naar onze klanten. Dat maakt de Renova tot wie wij zijn. Een familiebedrijf met passie voor auto’s en onze klanten.

Het verschil dat HIT Profit maakt

"HIT Profit ontzorgt ons volledig op het gebied van energie-inkoop, maar ook het verduurzamen van ons bedrijf. Zo kunnen we duurzamer ondernemen en hebben we meer tijd voor onze passie: onze klanten en mooie auto's!"

Besparing energie-inkoop
19
Besparing energieverbruik
15

Wil jij als automotive onderneming ook zo’n succesverhaal?

Dit doet HIT Energy voor u:

  • Deskundig en onafhankelijk
  • Besparing die kan oplopen tot ruim 19% op inkoop energie
  • Besparing tot 15% op het energieverbruik
  • Ontzorging Wet Milieubeheer (Informatieplicht)
  • Inzicht in het energieverbruik