Aan- en afmelden bij Bouwbedrijf van Schijndel

Bouwbedrijven hebben tijdens de bouw van nieuwe projecten veel bouwaansluitingen. Het aan- en afmelden kost ontzettend veel energie en tijd. Hier moest echt iets veranderen. Toen kwam HIT Profit in beeld.

Robert van der Linde, Hoofd Administratie Bouw

“De administratieve rompslomp bij het aan- en afmelden van bouwaansluitingen wordt door HIT Profit uit handen genomen, waardoor er meer tijd is voor de groei van ons bedrijf.”

Afgenomen diensten

Aantal medewerkers

125 medewerkers

De uitdaging

In 2011 ben ik lid geworden van HIT Profit om te besparen op mijn energiekosten. Bij mijn oude aanbieder had ik vaak hoge administratiekosten vanwege mutaties en vastrechtkosten.

De Oplossing

HIT schakelt mee met het aan- en afmelden van bouwaansluitingen. Er zijn veel mutaties mogelijk binnen het collectief van HIT Profit. Dit is een aanzienlijke besparing op jaarbasis, vanwege het ontbreken van boetes/mutatiekosten.

Het resultaat

Door kosten te besparen en overzicht te creëren levert het vastgoed een beter
rendement op. Het was gemakkelijk om met HIT Profit te schakelen en de documenten te beheren en overleggen. Ik zou het andere ondernemingen zeker aanbevelen.

Het verschil dat HIT Profit maakt

"De administratieve rompslomp bij het aan- en afmelden van bouwaansluitingen wordt door HIT Profit uit handen genomen, waardoor er meer tijd is voor de groei van ons bedrijf."

Besparing energie-inkoop
19
Besparing energieverbruik
15

Wil jij als bouwbedrijf ook zo’n succesverhaal?

Dit doet HIT Insurance voor u:

  • Deskundig en onafhankelijk
  • Besparing die kan oplopen tot ruim 30% op verzuimverzekeringen
  • Maatwerk, want elke organisatie is uniek