Ondernemende passie in de Wild Store

In mijn winkel werken veel mensen, zij zijn belangrijk voor de continuïteit. Als mijn mensen lang ziek zijn en de kosten zijn hoog, komt de winkel in de problemen. Een collega-ondernemer vertelde mij over de aanpak en professionaliteit van HIT Profit.

Een accountmanager van HIT Profit nam contact met mij op en vertelde me aan de hand van een presentatie over de mogelijkheden en diensten. Daarna gingen zaken in een stroomversnelling en was alles snel geregeld.

Arjan de Wildt, directeur Wild Store

“HIT Insurance slaagde erin om 40% te besparen op mijn verzekeringspolissen, tegen betere voorwaarden dan ik had. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.”

Afgenomen diensten

Aantal medewerkers

15 medewerkers

De uitdaging

Als je veel mensen in dienst hebt moet je er zeker van kunnen zijn dat de zaken blijven draaien. Je wilt niet dat mensen langdurig ziek worden, de kosten uit de pan rijzen en dat de zaakwaarneming in gevaar komt. Je bent continue aan het proberen om risico’s te beperken en situaties goed in te schatten. Wij betaalden hoge kosten voor arbeidsongeschiktheidsverzekering en verzuimpolis. Het contact was goed, maar het waren vooral dure contactmomenten.

De Oplossing

Bij HIT Insurance zoeken ze de polissen goed uit en kijken ze naar de dekking én de voorwaarden. Ik als ondernemer heb hier zelf minder tijd voor, daarom is het fijn dat HIT Insurance opzoek gaat naar de beste dekking én de laagste prijs. Het is goed om te zien dat gezamenlijk inkopen echt werkt!

Het resultaat

HIT Insurance wist een besparing op te leveren van 40% op mijn verzekeringspolissen, tegen betere voorwaarden dan ik had. Zij beheren mijn verzekerings- en energieportefeuille nu actief, zodat ik tijd overhoud voor de Wild Store.

Het verschil dat HIT Profit maakt

"HIT Insurance wist een besparing op te leveren van 40% op mijn verzekeringspolissen, tegen betere voorwaarden dan ik had. Zij beheren mijn verzekerings- en energieportefeuille nu actief, zodat ik tijd overhoud voor de Wild Store."

Besparing energie-inkoop
19
Besparing verzekeringen
40

Wil jij als retailer ook zo’n succesverhaal?

Dit doet HIT Insurance voor u:

  • Deskundig en onafhankelijk
  • Besparing die kan oplopen tot ruim 30% op verzuimverzekeringen
  • Maatwerk, want elke organisatie is uniek