SPAR supermarkt Bennebroek

In de supermarkt is het belangrijk om te letten op de (vaste) kosten. Inzicht verkrijgen in je energiekosten zijn van groot belang. Daarnaast zijn deze kosten vaak niet transparant. Als supermarkteigenaar wil je bezig zijn met klanten en niet met (overbodige) administratie.

 

Ria de Bruyn, eigenares Spar Bennebroek

“Het inzicht in mijn energieverbruik is echt heel fijn. Nu zie ik direct waar we kunnen besparen en verduurzamen. Met als bijkomstigheid een enorme besparing op mijn energiekosten”.

Afgenomen diensten

Aantal medewerkers

30 medewerkers

De uitdaging

Als supermarkteigenaar ben je erg betrokken bij je klanten en de supermarktervaring. Dat is waar de uitdaging zit. Niet eens zozeer in inzicht verkrijgen van je energieverbruik. Toch zijn deze kosten wel een groot gedeelte van je vaste lasten, dus is inzicht nodig om te kijken waar de besparingen zitten.

De oplossing

Het HIT-concept spreekt mij erg aan, het is een compleet en leuk verhaal wat mij ontzorgt. Ik heb vertrouwen in HIT en mijn contactpersoon geeft mij jaarlijks inzicht in de cijfers en wijst mij op belangrijke zaken die spelen in de energiewereld.

De inkopen worden verzorgd en onlangs is ook de energiescan geweest. Met deze scan verzorgt HIT de informatieplicht richting het RVO en wij kunnen de besparingsmogelijkheden alvast implementeren tijdens onze aankomende verbouwing. De HIT Solution geeft direct inzicht in je verbruik en je ziet tevens welke maatregelen genomen moeten worden om de maximale besparingen te behalen.

Het resultaat

Wij hebben via de HIT Energy Solution een goed en duidelijk inzicht in ons energieverbruik gekregen. Deze inzichten nemen wij mee tijdens onze verbouwing.

Wat het mij als ondernemer heeft opgeleverd? Ontzorging, tijdbesparing, inzicht in besparingsmogelijkheden en verduurzaming!

Het verschil dat HIT Profit maakt

"Het inzicht in mijn energieverbruik is echt heel fijn. Nu zie ik direct waar we kunnen besparen en verduurzamen. Met als bijkomstigheid een enorme besparing op mijn energiekosten."

Besparing energie-inkoop
28
Besparing energieverbruik
15

Wil jij als supermarktondernemer ook zo’n succesverhaal?

Dit doet HIT Energy voor u:

  • Inzicht in energieverbruik en hoe te verduurzamen
  • Besparing die kan oplopen tot ruim 19% op energie-inkoop
  • Besparing die kan oplopen tot ruim 15% op energieverbruik