Locaties af- en aanmelden bij StaySolutions

Wij zijn nog niet heel erg lang bezig met het zelf aansluiten in grote locaties waar veel mensen verblijven.

Onze huidige markt was voor de afgelopen 2 jaar ook vakantieparken of kleine(re) woningen. Bij vakantiewoningen was het gas en elektra inclusief of op voorschot. Bij de de kleinere woningen sloten wij een flexibel contract af, puur alleen omdat de woningen vaak ook flexibel opzegbaar waren. Hierbij hebben wij echter nooit gekeken wie de goedkoopste leverancier of wat de beste optie was.

Vivienne Garland, projectleider StaySolutions

“De administratieve rompslomp bij het aan- en afmelden van aansluitingen wordt door HIT Profit uit handen genomen, waardoor er meer tijd is voor de groei van onze locaties.”

Afgenomen diensten

Aantal medewerkers

100 medewerkers

De uitdaging

Onze core business ligt in het aan- en verhuren van locaties en het onderhouden hiervan. Niet bij het uitzoeken van wie de beste energieleverancier is. Het is voor ons dus ontzettend fijn dat we hier nu een partner in hebben!

De Oplossing

HIT schakelt mee met het aan- en afmelden van aansluitingen. Er zijn veel mutaties mogelijk binnen het collectief van HIT Profit. Dit is een aanzienlijke besparing op jaarbasis, vanwege het ontbreken van boetes/mutatiekosten.

Het uit handen kunnen geven en ontzorgt worden op het gebied van energie en verduurzaming. Een partner die ons helpt in een branche waar wij weinig van weten en ons helpt te besparen en hier tevens optimaal gebruik van te maken.

Het resultaat

We zijn erg tevreden en hebben besloten al onze locaties bij HIT Profit onder te brengen. Dit scheelt veel tijd en daardoor veel geld.

HIT is snel, betrouwbaar en altijd bereikbaar. Daarnaast is het fijn dat je een partner hebt, waarbij je doorgeeft wat je nodig hebt en dat je het erna ook los kan laten!

Het verschil dat HIT Profit maakt

"De administratieve rompslomp bij het aan- en afmelden van aansluitingen wordt door HIT Profit uit handen genomen, waardoor er meer tijd is voor de groei van onze locaties."

Besparing energie-inkoop
19
Besparing energieverbruik
15

Wil jij als bedrijf ook zo’n succesverhaal?

Dit doet HIT Insurance ook voor u:

  • Deskundig en onafhankelijk
  • Besparing die kan oplopen tot ruim 30% op verzuimverzekeringen
  • Maatwerk, want elke organisatie is uniek