VAN MELKTRANSPORT TOT INTERNATIONAAL SUCCES

Wijsen Logistics bestaat al meer dan zestig jaar. Mede-eigenaar Henny Wijsen vertelt: “Mijn vader begon in 1957 een transportbedrijf dat melk van de plaatselijke melkfabriek naar de melkboer bracht. Omdat dit vaak vroeg in de ochtend gebeurde, hadden de medewerkers tijd over om andere agrarische producten te vervoeren. Dit had een groei van het bedrijf tot gevolg.” In 1986 nam Henny het bedrijf samen met zijn broer Bert over. “Sinds wij veel verschillende producten vervoeren, transporteren we ook naar Zwitserland en Duitsland.”

Henny Wijsen, mede-eigenaar Wijsen Logistics

“Ons doel is om in harmonie met onze werknemers, klanten en HIT Profit zo veel mogelijk te groeien als bedrijf.”

Afgenomen diensten

Aantal medewerkers

65 medewerkers

De uitdaging

“Voorheen waren we niet bezig met de inkoop van energie of dergelijke. Nadat we in gesprek raakte met HIT Profit werd ons duidelijk dat er zoveel voordeel te behalen is op zowel energie-inkoop als energiereductie. Ontzettend belangrijk, maar om heel eerlijk te zijn had ik geen tijd en zin om me hier dagelijks mee bezig houden.

Daarbij moeten we nu ook voldoen aan de Wet milieubeheer en daarbij horende informatieplicht. We willen deze zaken goed geregeld hebben want het is heel belangrijk (en verplicht).”

De oplossing

“We streven ernaar om zo groen mogelijk te ondernemen. HIT Profit draagt daar een steentje aan bij door een complete scan te maken van onder meer ons bedrijfspand inzake energieverbruik. Dus hiermee zijn wij ook op de goede weg. We werken nu ruim een jaar samen met HIT Profit en zijn erg tevreden. Ons doel is om in harmonie met onze werknemers, klanten en HIT Profit zo veel mogelijk te groeien als bedrijf.”

Het resultaat

“Niet alleen onze cabines zijn nu groen, maar ook met ons bedrijfspand maken we flinke stappen om zo efficiënt mogelijk met het energieverbruik om te gaan. Een mooi resultaat waar we heel trots op zijn.”

Het verschil dat HIT Profit maakt

HIT Profit draagt daar een steentje aan bij: door een complete scan te maken van onder meer ons gebouw inzake energiegebruik, zijn wij hier ook op de goede weg. We verduurzamen ons pand en op de weg.

Besparing energie-inkoop
19
Besparing energieverbruik
15

Wil jij als transportbedrijf ook zo’n succesverhaal?

Dit doet HIT Energy voor u:

  • Deskundig en onafhankelijk
  • Besparing die kan oplopen tot ruim 19% op inkoop energie
  • Besparing tot 15% op het energieverbruik
  • Ontzorging Wet Milieubeheer (Informatieplicht)
  • Inzicht in het energieverbruik
  • Verduurzamen van de gehele onderneming